Bezinningshuis Den Dolder

Huisarts Brenda Ott geeft lezing in Bezinningshuis Den Dolder

Brenda Ott, huisarts uit Zeist, geeft op vrijdagmiddag 24 mei aanstaande een lezing in Het Bezinningshuis in Den Dolder met als thema: “Vanuit Positieve Gezondheid je voorbereiden op het Levenseinde”

In het kader van de nationale dag Aandacht voor sterven, uitgeroepen door Het Landelijk Expertisecentrum Sterven, organiseert Het Bezinningshuis deze interactieve lezing. Voor oprichters Hilda en Robin Zuidam uit Amersfoort is dit een belangrijke dag. “We zijn blij dat we op deze dag extra aandacht kunnen vestigen op het belang van het bespreekbaar maken van het levenseinde. En hoe kun je dat beter doen dan met een vooraanstaand plaatsgenoot als Brenda Ott”, aldus Hilda Zuidam.

Brenda Ott is al jaren huisarts in Zeist en heeft een specialisatie in de ouderengeneeskunde. Haar compassie gaat vooral uit naar kwetsbare ouderen en zorg rond het levenseinde. Op het gebied van Advance Care Planning heeft zij diverse publicaties geschreven. Tevens heeft Brenda een ruime ervaring als spreker. Een actuele passie van haar is het implementeren van positieve gezondheid in de zorg.

U bent welkom van 14:00-17:00 (inloop vanaf 13:30) op vrijdagmiddag 24 mei. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich via de contactpagina op de website aanmelden: https://bezinningshuis.nl/contact

 

Volgende column: Uitslag Peiling Walkartpark

 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.