Benefietwedstrijd Saestum vrouwen

25 december 2023
tekst: Bo Hendrikse

Op dinsdagavond 9 januari vindt er een legendarisch moment plaats: Creators FC trappen af tegen S.V. Saestum. Deze benefietwedstrijd wordt georganiseerd door de vrouwenselectie om geld op te halen voor het nieuwe clubhuis.

De Creators FC komen op dinsdag 9 januari 2024 naar Zeist en durven het aan om te spelen tegen een samengesteld team van Saestum vrouwen: sterspelers uit de topklasse en toppers uit de kelderklasse verenigen zich voor deze benefietwedstrijd.

In de aanloop naar het nieuwe clubhuis van S.V.  Saestum vinden er diverse acties plaats; van oliebollen bakken tot clinics van de herenselectie, met als doel om 80.000 euro bijeen te brengen voor de vernieuwbouw van het clubhuis.

De opbrengst van deze benefietwedstrijd komt dan ook ten goede aan het nieuwe clubhuis van Saestum. Ook zal er een deel van de opbrengst overhandigd worden aan Stichting Voedselbank Zeist.

Om 19:30 uur zal de wedstrijd aftrappen. Naast de wedstrijd zullen er vanaf 18:00 uur diverse activiteiten en versnaperingen aangeboden worden op het terrein. Kom op tijd voor een mooie plek op de tribune en geniet van een hapje of drankje. Pannenkoeken, popcorn, warme chocomel en nog veel meer!

Tickets zullen te koop zijn via www.creatorsfc.club, de kosten zijn €7,50,- per persoon, exclusief servicekosten. Kom ook langs om onze vrouwen aan te moedigen en steun S.V. Saestum in de tocht naar een nieuw clubhuis!  #samensaestum
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over Saestum:
De velden van Saestum

Meer over vrouwenvoetbal:
Goede vibe bij Patria Vrouwen 1

Volgende bericht:
Impressie kerstconcerten Zeister Mannenkoor

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.