Nieuwe cursussen KunstenHuis De Bilt-Zeist

 

Het is nog niet te laat: ook voor februari kun je je  nog inschrijven voor een korte, creatieve cursus bij het KunstenHuis. Eindelijk eens gaan zingen of de kwast oppakken? Kijk hieronder voor een paar voorbeelden en op de website voor het complete aanbod: www.kunstenhuis.nl.

Saxofoon spelen in 8 weken (voor jonge kinderen)
In deze bijzondere saxofooncursus maken kinderen spelenderwijs kennis met de saxofoon. Daarbij spelen ze op een  lichtgewicht saxofoon, de nuvo sax, speciaal gemaakt voor jonge kinderen. Aan bod komen techniek en samenspel en er is veel ruimte voor eigen inbreng van het kind. Een nieuwe manier van instrumentaal onderwijs voor jonge kinderen waarbij plezier gegarandeerd is. Tijdens de duur van de cursus is het instrument kosteloos in bruikleen. Klik hier voor meer info en inschrijven.

Goudsmeden
In deze cursus maak je kennis met veel verschillende technieken vanuit de goudsmeedkunst. Ontwerpen, zagen, vijlen, smeden, solderen en polijsten komen aan bod. Klik hier voor meer info en inschrijven. 

Voor iedereen
Schilderen als Rembrandt, fotografie, modelboetseren, muziek voor peuters, dansen voor mensen met een fysieke beperking, het is een kleine greep uit het brede cursusaanbod. KunstenHuis De Bilt-Zeist is de plek voor iedereen die zich creatief wil uiten of ontwikkelen. Wie meer wil weten over het volgen van een leuke creatieve cursus vindt op de website is een overzicht van alle nieuwe cursussen die starten in februari en maart: www.kunstenhuis.nl.

KunstenHuis De Bilt-Zeist
www.kunstenhuis.nl
info@kunstenhuis.nl
030-6958393